Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Privacy Policy

1.1.1      PRIVACYVERKLARING

 

 

De website www.festyfashion.nl (hierna onze “website”) wordt aangeboden door FestyFashion (hierna: “FestyFashion” en “wij”), gevestigd te Industrieweg 16N, 5262GJ Vught, Nederland.  

 

Indien je privacy gerelateerde vragen hebt kun je contact met ons op nemen door een e-mail te sturen naar [email protected], wij beloven jou een spoedig antwoord.

 

1.      Waarom deze Privacyverklaring?

 

Wij hechten grote waarde aan de bescherming van jouw privacy en persoonsgegevens. Je persoonlijke gegevens worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.  Wij gebruiken en verwerken jouw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de relevante wettelijke voorschriften, waaronder de Algemene Verordening Gegevensverwerking.

 

Met deze Privacyverklaring willen wij jou als bezoeker en klant (hierna: “gebruiker”) van de website informeren over wanneer en waarom we jouw persoonsgegevens verwerken en je wijzen op jouw rechten.

 

Het is mogelijk dat deze Privacyverklaring in de toekomst zal worden aangepast of gewijzigd. FestyFashion behoudt het recht om deze Privacyverklaring te allen tijde aan te passen. Elke substantiële wijziging zal duidelijk gemeld worden aan jou als gebruiker en we raden je aan dit document regelmatig te raadplegen.

 

2.      Wie verwerkt je persoonsgegevens?

 

Wij bepalen alleen of in samenwerking met anderen welke persoonsgegevens worden verzameld, alsook het doel en de middelen voor de verwerking van deze persoonsgegevens.

FestyFashion is vrij om beroep te doen op verwerkers die in opdracht van ons of in naam van ons jouw persoonsgegevens verwerken. Een verwerker is verplicht de veiligheid en vertrouwelijkheid van de data te verzekeren en handelt volgens onze instructies.

 

Wij doen beroep op de volgende categorieën van verwerkers om jou onze diensten te kunnen aanbieden: web development agency, marketing agency, hosting bedrijven, CRM, ERP, externe betalingsdienstaanbieders, leveranciers, overheidsinstanties, onderaannemers, werknemers en handelsagenten.

 

Daarnaast zijn op onze website zogenaamde “share buttons” opgenomen om onze producten te kunnen delen op sociale netwerken. Graag verwijzen we naar de privacy verklaringen van Facebook, Instagram, Pinterest, om te zien wat zij met jouw gegevens doen. Hier oefenen wij geen invloed op uit en deze verklaringen kunnen regelmatig onderhevig zijn aan wijzigingen. Ditzelfde geldt voor andere hyperlinks die je op onze website zou kunnen terugvinden.

 

3.      Op welke grondslag worden mijn persoonsgegevens verwerkt?

 

In overeenstemming met de privacywetgeving, verwerken wij jouw persoonlijke gegevens op basis van de volgende grondslagen:

  • Op basis van de uitvoering van de overeenkomst zoals overeengekomen met jou als gebruiker, of de uitoefening van precontractuele stappen genomen op aanvraag;
  • Op basis van het voldoen aan wettelijke of regulerende bepalingen, met betrekking tot het beheer van de contractuele relatie, in het bijzonder de facturatie;
  • Op basis van ons legitiem belang voor het versturen van informatie en nieuwsbrieven; of
  • Op basis van jouw uitdrukkelijke toestemming voor het versturen van promotionele aanbiedingen.

 

4.      Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

 

Wij verbinden ons ertoe enkel de persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken die noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt:

  • Persoonlijke identificatiegegevens (naam, voornaam, adres, inloggegevens);
  • Contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres);
  • Financiële identificatiegegevens (bankgegevens);
  • Persoonlijke gegevens (geslacht, leeftijd, geboortedatum en -plaats, nationaliteit).
  • Elektronische identificatiegegevens en technische gegevens (IP-adres, apparaat gegevens, locatie, uur en dag van consultatie, welke pagina’s er werden bezocht en via welke URL je op onze site bent gekomen, browsertype en besturingsprogramma);

 

Als gebruiker verschaf je bij het aanmaken van een account of een bestelling zelf de persoonsgegevens aan FestyFashion en je kan op die manier een zekere controle uitoefenen. Andere persoonsgegevens kunnen op een later tijdstip worden verzameld, bijvoorbeeld in het kader van onze after-sales. De hoeveelheid verzamelde gegevens is afhankelijk van jouw gebruik van de website en de functionaliteiten van de website.

 

5.      Doel van de verwerking

 

Wij verzamelen jouw persoonsgegevens om je als gebruiker van de website een veilige, optimale en persoonlijke gebruikerservaring te bieden. De verzameling van persoonsgegevens wordt verder uitgebreid naarmate je intensiever gebruik maakt van de website en onze onlinedienstverlening.

 

Gegevensverwerking is essentieel voor de werking van de website en de daarbij horende diensten. De verwerking gebeurt uitsluitend de voor volgende welbepaalde doeleinden:

  • Klantbeheer: klantenadministratie, orderbeheer, leveringen, facturatie, controle van de kredietwaardigheid, ondersteuning, klachtenbewaking, het versturen van nieuwsbrieven en serviceberichten;
  • Bescherming tegen fraude en overtredingen; en
  • Beheer van geschillen;
  • Gepersonaliseerde gebruikservaring, marketing, reclame en nieuwsbrief indien je hiermee uitdrukkelijk hebt ingestemd. In dat geval staat het jou te allen tijde vrij jouw toestemming in te trekken.
  • Statistische doeleinden

 

Deze persoonsgegevens worden in de eerste plaats enkel verwerkt voor intern gebruik. FestyFashion heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden. Indien bepaalde gegevens onvolledig of ogenschijnlijk incorrect zijn, behoudt FestyFashion zich het recht voor bepaalde verwachte handelingen tijdelijk op te schorten of te annuleren indien gegevens ontbreken, onjuist of onvolledig zijn.

 

Daarnaast gebruiken wij cookies om jou als gebruiker te herkennen en een persoonlijke gebruikerservaring te bieden, om je technische keuzes te onthouden (bijvoorbeeld een taal of een "winkelwagentje") en om eventuele fouten op de website op te sporen en te corrigeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over de manier waarop we cookies gebruiken.

 

De door ons verzamelde persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan voor bovenstaande doeleinden noodzakelijk is.

 

  1. Rechten van gebruikers

 

Wanneer wij jouw gegevens verwerken heb je verschillende rechten waar je een beroep op kunt doen. Je hebt het recht om inzage van jouw gegevens te verzoeken, rectificatie, verwijderen van jouw persoonsgegevens, beperking en bezwaar van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en het intrekken van je toestemming. Een aantal van deze rechten kun je zelf uitoefenen indien je een account hebt op onze website. Overige verzoeken kun je indienen via [email protected] Wij zullen jouw verzoek binnen één maand behandelen.

 

  • Recht op inzage en rectificatie

Je hebt het recht om informatie te krijgen over de verwerkingsdoeleinden, de categorieën persoonsgegevens die verwerkt worden en de ontvangers van de persoonsgegevens.

 

  • Recht op verwijdering van jouw persoonsgegevens

Je kan beroep doen op het recht om je gegevens te wissen wanneer:

  • Jouw persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of verwerkt;
  • Je jouw toestemming intrekt en geen andere rechtsgrond bestaat voor de verwerking;
  • Bezwaar wordt gemaakt tegen de verwerking en geen prevalerende dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking bestaan;
  • Wanneer de persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt;
  • Jouw gegevens moeten worden gewist overeenkomstig een wettelijke verplichting.

 

  • Recht op beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens

Je hebt het recht om een beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens te verkrijgen:

  • Gedurende de periode die wij nodig hebben om de juistheid van de persoonsgegevens te controleren;
  • Wanneer de gegevensverwerking onrechtmatig is en je verzoekt tot een beperking van de verwerking in plaats van het wissen van de persoonsgegevens;
  • Wanneer wij jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben voor de verwerkingsdoeleinden;
  • Gedurende de periode die wij nodig hebben om de aanwezigheid van de gronden voor het wissen van persoonsgegevens te beoordelen.

 

  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht om de aan ons verstrekte persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen.

 

  • Recht op het intrekken van mijn toestemming

Je hebt het recht om te allen tijde jouw toestemming in te trekken. Het intrekken van de toestemming laat de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan, onverlet.

 

  • Mogelijkheid tot het indienen van een klacht

Wanneer je een klacht hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken dan horen wij dit graag van je zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Je kunt een klacht indienen over onze werkwijze bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

 

 

Deze Privacy Policy is voor het laatst gewijzigd op 11-06-2018

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »