Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen

Over ons

FestyFashion is een webshop opgericht in april 2015 door eigenaresse Michelle Langstraat. 

'Ik wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen, maar ja... Waar begin je dan?! Begin 2015 startte het brainstormen over een eigen bedrijfje. Natuurlijk staan er na 3 sessies zoveel ideeën op papier dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ordenen dus.... Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik niet de stap volledig durfde te zetten om mijn baan op te zeggen, een webshop was dus het meest voor de hand liggend (ook gezien de stijging van het aantal internet-kopers). Online shoppen, daar was ik toevallig zelf ook erg goed in, maar wat zou mij dan onderscheiden van de rest? Irritaties vooral over hoge prijzen, dit was in mijn ogen echt totaal onnodig, je kunt toch ook dat toffe armbandje voor een lagere prijs aanbieden, de marges wat verlagen? Na veel research en uitzoekwerk, kwam al snel de conclusie dat dit inderdaad mogelijk was. Het concept stond...

''Het online verkopen van originele sieraden tegen betaalbare prijzen!''

Door het inkopen bij verschillende inkoopcentra in ons eigen land kwam ik er al vrij snel achter dat het originele daardoor geen stand ging houden. De hele zomer op verschillende beurzen, braderieën, social media en mijn zelfgemaakte webshop toch mijn ingekochte sieraden en sjaals verkocht, met superleuke reacties.. dus ik was op de goede weg! Maar het originele stond voorop en dat kon ik niet waarborgen door in Nederland in te blijven kopen, dus hop met de auto naar Parijs voor wat uitzoekwerk over originele kleding en badmode. Je snapt het, in Parijs aangekomen ging er een wereld voor me open, DIT WAS WAT IK WILDE! Voor de mensen die mij kennen, ik ben vrij impulsief en moest me echt inhouden niet alle winkels leeg te kopen haha... Braaf het weekend alleen gesprekken gehouden met verschillende leveranciers, niets gekocht en terug thuis vol enthousiasme mijn concept maar eens aanpassen. 

''Het online verkopen van originele mode, badmode, accessoires & sieraden tegen betaalbare prijzen!''

Lijstjes maken, artikelen uitzoeken en terug naar Parijs om de eerste aankopen te doen! De bikini's bleken al snel een groot succes, helemaal toen we het concept broekje en top verschillende maten te mixen introduceerden! Daarnaast viel ook de kleding in de smaak, dus YES dit was de goede weg:). Aan het eind van de zomer was het succes al zo groot dat we een nieuwe website nodig hadden... en TADAAAA hier is die. 

Enjoy Shopping!!

Liefs, Michelle

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen