Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen

GET INSPIRED BY FESTYFASHION

 • Geplaatst op
 • Door Naomi Fernandez
 • 0
GET INSPIRED BY FESTYFASHION

Naomi is een enthousiaste fashion, beauty & lifestyle blogger, die enthousiast verteld over haar favoriete outfit van FestyFashion! Ben jij benieuwd wat ze van de laatste trends vind? Lees haar blog hieronder & vergeet niet de speciale kortingscode die hierin vermeld staat te gebruiken ;)

Surprise surprise.. van Festyfashion heb ik musthaves voor mijn zomergarderobe toegestuurd gekregen!

Ben jij ook iedere zomer opzoek naar de leukste outfits? Zie nu de site van FestyFashion voor leuke musthaves! ( www. festyfashion .nl )
 

Ik heb onder andere een mega leuke short toegestuurd gekregen! 

Ik hou zelf het meest van high waisted shorts. Deze short valt redelijk hoog. Hij zit heerlijk door de elastische band die erin zit. Wat superhandig is, is dat er steekzakjes in zitten! Aan de voorzijde zit een trendy strik die de short helemaal af maakt.


De kleur vind ik ook fantastisch! Mijn lievelingskleur.. roze! :)
Misschien denk je nu, roze... lastig te combineren. But NO! Deze short is hartstikke leuk te combineren met een zwart of witte off shoulder top! Ik heb hierop een witte T-shirt toegestuurd gekregen met daarop gedrukt “mademoiselle.” Dit staat er wat sportiever op vind ik. Zeker met de gave roze horloge die bij mijn pakketje zat. Uiteraard heeft FestyFashion verschillende kleuren van deze shorts en t-shirts.

 

 
Een klein knoopje leggen aan de zijkant van je t- shirt... erg hip vind ik zelf! Misschien een nieuwe trend? YES! Deze zomer zijn onder andere meer bloot en een blote buik in de mode.

Iedere zomer struim ik alle online winkels af op Internet om te zoeken voor mijn “perfecte” zomer outfit. Maar wat is nou mijn ideale perfecte zomer outfit? En wat zijn de trends van zomer 2017? Samengevat zijn de trends van deze zomer:

 • Veel kleur

 • Veel stof

 • Veel bloemen

 • Veel strepen

 • Accent op de taille

 • Meer bloot

 • Blote buik

 • Diepe V-halzen

Maar wat is nou mijn ideale perfecte zomer outfit?
Ik denk dat dat iets is met een wat dunnere stof, lekker luchtig! En.. het moet makkelijk aan en- uit te trekken zijn! Vaak shop ik mijn outfits bij voor mij standaard winkels zoals bijvoorbeeld H&M, Primark of Bershka, maar neem eens een kijkje op andere sites. Bijvoorbeeld FestyFashion. Nog nooit eerder heb ik van deze site gehoord, maar oh wat hebben ze leuke musthaves en ook nog voor een leuk prijsje! Wat nog leuker is, is dat mijn lezers en followers 10% korting krijgen op jullie bestelling met de code NAOMI10 geldig tot en met 31 Augustus 2017! De korting is geldig op bijna ALLES..zelfs op sale & koopjeskelder artikelen!! Deze is enkel niet geldig op de Biba Armbanden.

Vergeet niet om mijn blog te liken door te klikken op het hartje hieronder en.. delen is natuurlijk lief! Voel je vrij om een opmerking of vraag te stellen in de reactie onder mijn blog. Quote of the day “Girls compete, woman empower.” En zo is het!

Bedankt voor het lezen en voor sommige misschien... veel shop plezier babes!!!

Veel liefs,

Naomi. 

Shop mijn outfit op https://www.festyfashion.nl/kleding-schoenen/setjes/ 

Hier vindt je nog meer leuke samengestelde outfits door FestyFashion!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen