Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen

FestyFashion lanceert naast nieuwe website, eigen APP!

  • Geplaatst op
  • Door FestyFashion
  • 0
FestyFashion lanceert naast nieuwe website, eigen APP!

FestyFashion lanceert, wegens groot succes, vernieuwde webshop met meer gebruikersgemak EN eigen App voor IOS & Android!

Jaaa! Het is zover... FestyFashion gaat jullie niet alleen gelukkig maken met een vernieuwde website, maar zal hier ook een App aan koppelen. Michelle Langstraat, oprichtster en eigenaresse van de succesvolle modewebsite, heeft grootste plannen voor de toekomst. Ze hoopt met de vernieuwde webshop en het lanceren van de app, het bekijken en bestellen van artikelen nog gemakkelijker te maken voor haar kopers. Ook wil ze hier een beloningssysteem aan koppelen voor haar trouwe klanten, zodat ze nooit een korting of cadeautje missen!

'Ik wil mijn klanten zoveel mogelijk gemak bieden bij zowel het bekijken, als het bestellen van de artikelen. Ook wil ik specifieke doelgroepen kunnen belonen, als er bijvoorbeeld een trouwe klant is die regelmatig besteld, kan ik nu met de vernieuwde webshop en/of app, een speciale korting of leuk cadeau aanbieden! Natuurlijk zit mijn doelgroep veel op de telefoon, daarom was de keuze om een App te laten ontwikkelen snel gemaakt. Ik ben razend enthousiast en kan niet wachten tot ik de vernieuwde webshop én App kan showen donderdag 13-10-2016!' Aldus eigenaresse Michelle Langstraat.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen