Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen

Biba Armbanden

Biba Armbanden

De trend van dit moment, de Biba armbanden! De lookalike van het bekende merk voor slechts €14,95, werkelijk waar IEDEREEN wil ze hebben. En zo is het begonnen....

Hoe het allemaal begonnen is
Je ziet en hoort het tegenwoordig overal voorbij komen, dé sieraden van Biba. Toen ik vorig jaar samen met mijn beste vriendin aan het shoppen was, kwam ik deze prachtige sieraden voor het eerst tegen. Een hele toonbank vol met zilveren Biba Armbandjes, mijn ogen begonnen te glinsteren! ‘’Die armbandjes zullen wel hartstikke duur zijn riep mijn beste vriendin’’, terwijl ik de armbandjes al aan het passen was. Je hebt er zelfs verschillende maten in! En ondertussen zat mijn arm al vol….

 


…. Zó is het grote BIBA avontuur begonnen bij FestyFashion ;)

Diezelfde dag nog vloog ik bij thuiskomst achter mijn laptop om meer informatie te weten te komen over het merk Biba. Al snel ben ik met het hoofdkantoor in contact gekomen en binnen no-time had ik mijn eigen collectie Biba Armbandjes besteld voor FestyFashion!

Biba Experience
De Biba Armbandjes zijn afkomstig van het merk Biba Experience, inmiddels al een begrip in Nederland. De sieraden van Biba zijn perfect afgestemd op de seizoenen en kun je makkelijk met elkaar mixen en matchen. Het merk is actief sinds 2000 en verkoopt o.a. oorbellen, armbanden, kettingen en sjaals. De populairste sieraden van Biba? Daarover nu meer!Biba Armbandjes
Binnen enkele dagen had ik mijn grote bestelling binnen. Ik kon niet kiezen welke armbandjes ik het mooiste vond, dus besloot meteen om 10 verschillende modellen aan te schaffen. De fun kon beginnen, foto’s maken. Na talloze poses en flitsen verder, stonden de eerste Biba Armbandjes bij FestyFashion online voor slechts €14,95. De standaard maten van de metalen Biba Armbanden zijn S (17,5 cm), M (18,5 cm) en L (19,5 cm).

Ik omschrijf de armbandjes als volgt: ‘’Stoere maar classy verzilverde metalen Biba dames armband met magneetsluiting. Deze armband is de betaalbare lookalike van het bekende merk ;)’’ Tip: combineer meerdere armbanden samen voor de perfecte look!Bom ontploft!
Na de eerste posts op Facebook vliegen de Biba Armbandjes om onze oren, de webshop van FestyFashion was ontploft! Een paar dagen later verschenen er zelfs al ‘’happy customer’’ foto’s op Social Media. Wat waren wij blij met al jullie lieve reacties en berichtjes.

Al snel kreeg ik de vraag of wij meerdere modellen konden aanschaffen? Met een smile op mijn gezicht sprong ik achter de computer en zat ik alweer door de nieuwe collectie van Biba te scrollen. Wat zouden jullie mooi vinden? dacht ik…

Nieuwe collectie
Ondertussen, bijna 1 jaar later, staat bij FestyFashion de nieuwste van de nieuwste Biba collectie online! Jullie kunnen kiezen uit ruim 30 verschillende modellen :) Ook zijn de armbandjes nu verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Zilver:

Rosé:

Burnished gold:


Gun (black):

Biba KIDS:
Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de Biba Armbandjes sinds vorige maand ook verkrijgbaar voor kids! Hoe leuk is het dat jij samen met jouw dochter (of vriendin met heeele dunne polsjes) de Biba Armbandjes kunt combineren! Shoppen was nog nooit zó leuk. De kleinste maat is 15,5 cm (XXXS), gevolgd door 16,5cm (XXS) en 17,5cm (XS). De modellen die hierin verkrijgbaar zijn, zijn nummers: 2, 22 en 28.

Je kunt de Biba Armbandjes eindeloos met elkaar combineren! Wist je dat wij er zelfs ringen, kettingen en oorbellen van hebben?! Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete combinatie! Maak hiervan een gave foto en post deze op Social Media: Facebook of Instragram en tag ons!! Heb je nog vragen naar aanleiding van de informatie hierboven of wil je meer weten over de sieraden van Biba? Neem dan contact op via onze klantenservice: [email protected].


LIEFS,
XOXO 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen