Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen

Zomervakantie checklist Kim Lokhorst

  • Geplaatst op
  • Door Kim Lokhorst
  • 0
Zomervakantie checklist Kim Lokhorst

Kim is een spontane Blogger, Mediamanager en Model, die zowel voor FestyFashion als Breeze Beachwear een leuk stukje geschreven heeft op haar blog. Zo heeft ze onze populaire Bikini Aztec Roze in haar zomervakantie beauty checklist toegevoegd! Ben jij benieuwd wat er nog meer in de checklist staat?

Deze week ben ik heerlijk een weekje op vakantie in Turkije! Voor ik op vakantie ga vind ik het altijd fijn een kleine checklist na te lopen, en wel een beauty checklist. In de zomervakantie heb ik namelijk nooit zin om (veel) make-up op te doen, gezien je dat er allemaal weer af zweet of zwemt. Maar ik vind het juist wél leuk om wat extra aandacht aan mijzelf te besteden, het is ten slotte vakantie! Daarom heb ik een checklist gemaakt van dingen die ik vóór dat ik op vakantie ga doe, zodat ik op vakantie niets meer hoef te doen en er toch verzorgd bij loop.


1. Waxen

Allereerst is het wel fijn om haarloos op vakantie te gaan. Normaliter scheer ik mijn benen elke dag op vakantie, maar ik kan je vertellen dat de combinatie van elke dag scheren, de zee en de zon niet echt de perfecte combinatie zijn voor je huid. Uiteindelijk worden mijn benen erg droog en soms zelfs pijnlijk, niet echt optimaal dus. Maar ik wil wél gladde benen op vakantie! Dit jaar ben ik drie maanden van te voren begonnen met waxen bij The Wax Bar Amersfoort. Op dit moment zijn mijn haren al een stuk dunner er minder, dus ik kan zorgeloos op vakantie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je oksels en/of bikinilijn bij de laten waxen. 

Al eerder hebben jullie kunnen lezen over de leukste Wimperfabriek van Nederland. Er is genoeg keuze, zo kun je kiezen voor: One by One wimperextentions, Russion Volume of de Wimperlifting. Dit keer koos ik voor het laatste. Ik heb namelijk dit jaar best veel last van hooikoorts en daardoor veel jeuk in mijn ogen. Met wimperlifting kun je alsnog lekker in je ogen wrijven, en toch een vollere look creëren. Het enige nadeel is dat ik nu alsnog mascara op doe, maar dat hoeft in principe niet.

GEL-LAK GEL-LAK GEL-LAK. Ik zweer op vakantie bij Gellak op mijn nagels! Bij schoonheidssalon Care By Len kun je, naast alle heerlijke gezichtsbehandelingen waar ik eerder over vertelde, ook lekker je nagels laten doen. Len gebruikt de nagellak van OPI, die echt in de mooiste kleurtjes komen. Ik heb dit keer gekozen voor Malaga Wine, echt heel gaaf! Alleen de naam brengt mij al in de vakantie mood. Len heeft mijn nagels goed verzorgd en daarna de gellak aangebracht. Door de gel nagellak blijven mijn nagels een stuk steviger en scheuren ze minder snel. Zeker als je veel doet en zwemt is de kans groter dat ze gaan scheuren. En daarnaast ziet het er gewoon heel verzorgt uit! Gellak laat namelijk veel minder snel los dan gewone nagellak.

Wat zeker niet mag ontbreken aan deze beauty checklist, bikini shopping! Naast de nodige broekjes en tops zijn bikini’s shoppen toch het leukst voor de voorpret. Dit jaar kreeg ik een super leuke bikini van FestyFashion! Hij is knalroze, waardoor ik in de zomer nóg bruiner lijk! Het is een Balconette model, wat super handig is want je kunt hem zowel strapless als met bandjes dragen. Let the summer begin!

 5. Wenkies

Ook op vakantie moeten je wenkies op fleek zijn. Zeker in de zomer zie je alle haartjes zitten, dus is het fijn als je even onder handen genomen bent door de Brow Studio in Hoorn. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik hier al vaker geweest en er super tevreden over. Voor je op vakantie gaat is het best handig om je wenkbrauwen, naast te laten harsen, ook even te laten verven. Dan hoef je het op vakantie niet bij te tekenen/poederen. Ik wil echt zo min mogelijk make-up op op vakantie, het liefst niks. Een bezoekje aan de Brow Studio maakt mijn checklist daarmee compleet! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!
GRATIS verzenden boven €40,-
Achteraf betalen mogelijk
Op werkdagen gratis afhalen